انجمن ها
پایگاه زیست شناسی ایران ::: پورتال جامع آموزشی و پژوهشی :: انجمن ها :: آشنایی با کلاس ها و کتاب های اینجانب (پرهام جبارزاده) بطور دقیق تر :: آشنایی با کتاب ها و بسته های کارشناسی ارشد و دکترا |
|
<< موضوع قبلی | موضوع بعدی >> |
مزایا و معایب بسته تضمینی نانو 444 |
مدیران: P. Jabbarzadeh
|
نویسنده | ارسال | ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() |
دوستان از آنجاییکه هدف اینجانب در تهیه منابع و کتاب ها در درجه اول بالا بردن سطح آگاهی دانشجویان و زیست شناسان عزیز است (البته در حد بضاعت علمی بنده)، تصمیم گرفته شد در تالار گفتمان بتدریج جزئیات بیشتری را از خدمات و همکاری هایی که من انجام می دهم، در اختیار دوستان قرار گیرد. شما هم سعی کنید شرایط را بررسی کنید که چنانچه علاقه داشتید از طریق پرتال فروشگاه و بصورت اینترنتی می توانید کلیه محصولات و منابع ما را خریداری نمایید. در اینجا با جزئیات بخش های مختلف بسته نانو 444 و ریزه کاری هایی از شرایط مطالعه شما برای آزمون کارشناسی ارشد آشنا می شوید. توجه 1: دوستان توصیه های من خطاب به اعضای نانو و داوطلبین کارشناسی ارشد توجه 2: اگر سوالی دارید در همین صفحه می توانید بپرسید؟ دقیق بخوانید. من تا انتهای طرح نانو با شما هستم. پس از مطالعه کامل مباحث این صفحه می توانید بسته کامل نانو 444 را با کلیک در اینجا سفارش دهید. [ ویرایش شد. 7 دي 1391 - 14:58 ] حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | چه کسانی این بسته را نباید تهیه کنند؟ 1) افرادی که انگیزه کافی برای ارشد ندارند، نانو 444 را سفارش ندهند. دوستان شما باید انگیزه داشته باشید، سخت تلاش کنید آن وقت من نیز به شما کمک می کنم. کتاب، کلاس، و استاد همه ابزار هستند. 2) افرادی که دوست دارند با مطالعه جزوه و بدون زحمت کارشناسی ارشد قبول شوند، نانو 444 را سفارش ندهند. بسته نانو 444 شامل چهار جلد کتاب، چهار بسته فلش کارت، و چهار دی وی دی است. من قصد ندارم شما را با دادن امید واهی در آزمون کارشناسی ارشد قبول کنم. باید سطح علمی و نوع دیدگاه شما متفاوت باشد. زیرا شما از کارشناسی ارشد خود می خواهید استفاده کنید. پس: 3) افرادی که فقط می خواهند مدرک کارشناسی ارشد بگیرند نانو 444 را سفارش ندهند. من تمام تلاشم این است که شما را با پایه علمی قوی وارد کارشناسی ارشد کنم. این بسته برای شمایی که قصد قبولی در گرایش های مولکولی را دارید کافی است. من با این بسته قبولی شما را در یکی از رشته های ژنتیک، میکروبیولوژی، بیوشیمی، سلولی و مولکولی، و بیوتکنولوژی تضمین می کنم. من مدعی هستم که اگر شما خوب تلاش کنید، با این بسته و مشاوره ها و رفع اشکال هایی که خواهید داشت، رتبه یک یا دو رقمی (1-99) می آورید پس: 4) اگر دوست ندارید رتبه 1 تا 99 داشته باشید نانو 444 را سفارش ندهید. 5) افرادی که فقط دوست دارند یک کتاب بگیرند و دوست ندارند توسط اینجانب مشاوره شوند، نانو 444 را سفارش ندهند. اعضای نانو 444 تا زمان آزمون توسط اینجانب پشتیبانی می شوند. به آنها یک شماره سریال داده می شود. سپس می توانند با پیامک و معرفی خود و شماره ای که به ایشان داده ام، وقت مشاوره بگیرند. مشاوره های تلفنی بوده و اعضای نانو در اولویت هستند. اینکه مشاوره بگیرید بعهده شما است، باید کمرویی را کنار گذاشته و با اینجانب در تماس باشید پس: 6) اگر خجالتی هستید نانو 444 را سفارش ندهید. 7) اگر دوست ندارید ماهی دوبار آزمون اینترنتی بدهید، نانو 444 را سفارش ندهید. تصمیم بر آن شده است که از اعضای نانو 444 دوازده آزمون اینترنتی گرفته شود. با توجه به اینکه درس زیست شناسی سلولی و مولکولی جزئیات و پیچیدگی بیشتری دارد تاکید ما بر این درس است. این آزمون ها برای اعضای نانو رایگان است. 8) اعضای نانو می توانند در یک شهرستان با یکدیگر تماس داشته باشند و با هماهنگی بنده مطالعه گروهی داشته و حتی برای شهرستان آنها کلاس های رفع اشکال گذاشته شود. کلاس ها برای اعضای نانو با 20 درصد تخفیف عرضه می شود. می توانید مطالعه گروهی و کلاس های گروهی با اینجانب داشته باشید تا هزینه شما بیشتر کاهش یابد (به شرط اینکه از شهر شما متقاضی بسته بوده باشند) در طرح نانو 444 کلیه سرفصل ها برای شما ارسال می شود پس: 9) کسانی که دوست ندارند مطالب کامل و سرفصل های کامل در تمام دروس را داشته باشند و حال و حوصله مطالعه جدی را ندارند نانو 444 را سفارش ندهند. مجموع بسته نانو 444 شامل: زیست شناسی سلولی و مولکولی، بیوشیمی، ژنتیک، میکروبیولوژی، ایمنی شناسی، ویروس شناسی، و زبان انگلیسی در پایان: 10) کسانی که از اینجانب بیزار هستند و از بنده خوششان نمی آید نانو 444 را سفارش ندهند. به هر حال با سفارش این بسته بطرق مختلف باید با اینجانب در تماس باشید: ایمیل، پیامک، پیام خصوصی، تلفن، و ملاقات حضوری بخش های مختلف این بسته بتدریج به دوستان معرفی می شوند. [ ویرایش شد. 24 بهمن 1390 - 21:37 ] حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | بسته نانو 444 برای آزمون های زیر مفید است: آزمون وزارت علوم: زیست شناسی سلولی و مولکولی، ژنتیک، بیوتکنولوژی میکروبی، میکروبیولوژی، بیوشیمی، و بیوفیزیک آزمون وزارت بهداشت: ژنتیک پزشکی، ایمنی شناسی، میکروب شناسی، ویروس شناسی، باکتری شناسی، بیوتکنولوژی پزشکی و خون شناسی [ ویرایش شد. 22 بهمن 1390 - 23:16 ] حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | تفاوت اصلی بسته نانو 444 با بسته کلاسیک: محتویات بسته نانو: دو جلد کتاب اضافی و استثنایی برای اعضای نانو ارسال می شود. از آنجاییکه این کتاب ها در دست تالیف هستند، بسته نانو در دو سری ارسال می شود. سری اول: دو جلد کتاب + چهار بسته فلش کارت سری دوم: دو جلد کتاب (جدید) + چهار دی وی دی آزمون های دوازده گانه تا زمان ارسال سری دوم باید سری اول را مطالعه کنید. به شما برنامه خواهیم داد. محتویات بسته کلاسیک: این بسته در یک سری ارسال می شود. دو جلد کتاب + چهار بسته فلش کارت + سه دی وی دی توجه: این بسته آزمون ندارد و دو جلد کتاب اضافی و یک دی وی دی اضافی و برنامه ریزی را نیز ندارد. برای توضیحات بیشتر پیرامون بسته کلاسیک اینجا کلیک کنید. [ ویرایش شد. 23 بهمن 1390 - 13:34 ] حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | با بسته نانو 444 استاد مسلم سلولی و مولکولی شوید ::: برگ برنده بسته نانو زیست شناسی سلولی و مولکولی بسیار مفصل هست بطوریکه هرچه مطالعه کنید باز ممکن است سوالاتی را مشاهده نمایید که در هیچ منبعی ندیده اید. در ضمن پایه قوی شما در سلولی و مولکولی آینده تخصصی شما را می سازد. دو جلد کتابی که در دست تالیف هستند با زحمات فراوان در تابستان 91 منتشر می شوند. این در حالی است که شما باید یک دور کامل منابعی که در سری اول برایتان ارسال کردیم را مطالعه کرده باشید. پس سلولی و مولکولی یک دور کامل و دقیق شده است که شما دو کتاب استثنایی در زمینه سلولی و مولکولی را دریافت می کنید: 1) کتاب جامع زیست شناسی سلولی و مولکولی: تالیف اینجانب 2) بانک سوالات جامع زیست شناسی سلولی و مولکولی: تالیف اینجانب کتاب جامع زیست شناسی سلولی و مولکولی کامل ترین منبع تالیفی در این زمینه به زبان فارسی است و یکی از منابع کامل در زمینه سلولی و مولکولی در دنیا خواهد بود. این کتاب قرار است به انگلیسی نیز منتشر شود. بانک سوالات نیز شامل حدود 10000 سوال چهار گزینه ای تالیفی در سلولی و مولکولی است. در فاز دوم شما باید بصورت تخصصی تر بهمراه تست فراوان بر روی سلولی و مولکولی فشار آورید تا با پوست و استخوان شما یکی شود. *** در ضمن تا این لحظه دروس دیگر را نیز پیش برده اید که برایتان برنامه ریزی خواهد شد.*** [ ویرایش شد. 23 بهمن 1390 - 07:23 ] حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | در فاز اول باید چه بخوانید؟ در فاز اول دو جلد کتاب زیست شناسی سلولی پیشرفته و اصول زیست شناسی مولکولی را باید مطالعه کنید. این دو جلد کتاب بر روی هم دارای 18 فصل هستند و مجموعا بهمراه نمونه سوالاتی که در این کتاب ها آمده اند، دارای 900 صفحه می شوند. شما اگر بتوانید از هر کتاب در روز 15 صفحه بطور میانگین بخوانید عالی است. شما طی شش ماه می توانید این کتاب ها را دو دور بکنید. در فاز اول یک فلش کارت سلولی و مولکولی نیز که خیلی خلاصه تر از دو کتاب است برایتان ارسال می شود. دوستانی که پایه ضعیف دارند نخست می توانند این فلش کارت را مطالعه کنند. من برای کسی که بخواهد رتبه زیر 100 بیاورد آنهم در رشته های مولکولی که رقابت سنگین است پیشنهاد می کنم بین 9 تا 12 ماه قبل از کنکور مطالعات جدی خود را شروع کند. برای فاز اول شما شش ماه و برای فاز دوم نیز 3 الی 6 ماه در نظر گرفته شده است. در فاز دوم دو جلد کتاب جامع و بانک سوالات سلولی و مولکولی برایتان ارسال می شود. قبل از دریافت این کتاب ها باید شما بر دو جلد کتاب اولیه مسلط باشید. این دو جلد کتاب خود حجیم هستند ولی چنانچه فاز اول را با موفقیت پشت سر گذاشته باشید خواهید دید با مطالعه این دو کتاب جدید هیچکس حتی استادان شما قابل رقابت با شما نخواهند بود. افرادی که پایه سلولی و مولکولی آنها ضعیف است، یک جزوه نیز در یکی از دی وی دی ها قرار داده شده است تا برای آزمون آماده شوند. مطالعه تخصصی و پیشرفته سلولی و مولکولی با کمک بسته نانو 444 برای این است شما بالای 70 تا 80 درصد و یا حتی بیشتر بزنید. این چنین درصدی شما را در تمام رشته ها حتی اگر سلولی ضریب یک داشته باشد بطور قطعی قبول می کند. این در حالی است که میانگین درصد بهترین داوطلبان کنکور برای درس سلولی و مولکولی بین 50 تا 60 درصد است. [ ویرایش شد. 23 بهمن 1390 - 13:18 ] حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | فلش کارت ها را چگونه بخوانید؟ در فاز اول چهار بسته فلش کارت طلایی برای شما ارسال می شوند: 1) زیست شناسی سلولی و مولکولی 2) میکروبیولوژی 3) بیوشیمی 4) ژنتیک پزشکی در فاز اول شما سلولی را همانطور که عرض کردن مطالعه می کنید (مهمترین درس و شاه کلید موفقیت شما است). در فاز اول فلش کارت بیوشیمی و ژنتیک را مطالعه می کنید. برای این دروس در دی وی دی ها جزواتی گذاشته شده است که چنانچه لازم دانستید آنها را نیز پرینت می گیرید و مطالعه می کنید. فلش کارت بیوشیمی از چندین منبع مهم از جمله لنینجر تهیه شده است و فوق العاده کنکوری و نکته است. نکات زیز استخراج شده اند. فلش کارت ژنتیک پزشکی نیز بطور کامل نسخه ای از ژنتیک پزشکی امری است. [ ویرایش شد. 23 بهمن 1390 - 16:40 ] حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | میکروبیولوژی را چگونه بخوانید؟ در فاز دوم شما در کنار کتاب های جامع سلولی و مولکولی، میکروبیولوژی را مطالعه می کنید. فلش کارت میکروبیولوژی را دقیق مطالعه می کنید. در دی وی دی ها سه جزوه ویروس شناسی و ایمنی شناسی قرار داده شده است. آنها را نیز پرینت گرفته و مطالعه کنید. دوستان اولویت برای مطالعه سلولی و بیوشیمی است پس چنانچه نرسیدید ویروس و ایمنی را مطالعه کنید، اشکالی ندارد. دوستان نیازی نیست بر روی تمام دروس مسلط باشید و سلولی 80 شما را بس است. ولی در حدی که 20 تا 30 درصد بزنید خوب است یک نگاهی به دروس میکروبیولوژی، ویروس شناسی، و ایمنی شناسی بیندازید. فلش کارت میکروبیولوژی بسیار کامل بوده و از 24 فصل تشکیل یافته است. در تهیه این فلش کارت بطور کامل از کتاب میکروبیولوژی جاوتز و چندین کتاب دیگر استفاده شده است. برای میکروبیولوژی 40 درصد عالی است (حتی برای قبولی در رشته میکروبیولوژی یا بیوتکنولوژی میکروبی) [ ویرایش شد. 23 بهمن 1390 - 16:44 ] حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | زبان انگلیسی را چگونه تقویت کنید؟ برای زبان انگلیسی در این مدت کوتاه سه برنامه می توانید داشته باشید. اول از همین امروز و در هر ترمی هستید شروع کنید و حداقل روزی یک تا دو ساعت مطالعه داشته باشید. در دی وی دی ها سه نوع محتویات برای مطالعه شما در نظر گرفته شده اند: 1) مطالعه و تسلط بر لغت: 504 واژه و لغات ضروری برای تافل 2) نمونه سوالات 10 سال کنکور کارشناسی ارشد زیست شناسی بهمراه پاسخ تشریحی 3) تعدادی کتاب زبان انگلیسی تخصصی در دی وی دی ها گذاشته شده است حداقل سعی کنید از چند کتاب (هرچه می توانید) 20 الی 30 صفحه ترجمه کرده و لغات آنها را استخراج کنید. 4) کتاب های دیگری نیز در مورد مهارت های دیگر زبان برای شما قرار داده شده اند که چنانچه فرصت داشته باشید می توانید بر روی این کتاب های نیز کار کنید. در دی وی دی ها نرم افزار دیکشنری نیز برای شما قرار داده شده است. برای زبان انگلیسی اگر بتوانید 40 درصد به بالا بزنید خوب است و 50 درصد به بالا عالی است. حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | پس تکلیف بیوفیزیک چیست؟ دوستان نگران بیوفیزیک نباشید. اینقدر هم استرس تمام دروس را نداشته باشید. اینگونه قبول نمی شوید. باید برای دروس به ترتیب اولویت زمان اختصاص دهید. بیوفیزیک در بهترین حالت 30-40 درصد بزنید کافی است. اگر هم نزدید اصلا نگران نباشید. اگر نرسیدید بخوانید (در فاز دوم) اصلا جای نگرانی نیست. چرا؟ زیرا معمولا تعدادی از سوالات با دروس بیوشیمی و سلولی و مولکولی مشترک هستند. یعنی اگر هم بیوفیزیک مطالعه نکردید حتما سوالات را نگاه کنید احتمالا بتوانید 7-8 تست را پاسخ بگویید. 5 تا را پاسخ بگویید کافی است. برای بیوفیزیک شما من یک جزوه در دی وی دی ها قرار داده ام و یک فصل نیز برای بیوفیزیک به انتهای فلش کارت بیوشیمی اضافه کرده ام. برای دوستان نانو، در کتاب جامع سلولی و مولکولی یک فصل مفصل در رابطه با بیوفیزیک سلول نوشته شده است. که به نظر من برای 40 درصد کافی است. اگر می خواهید بیشتر از 50 بزنید بخش های مربوط به پرتوها را نیز از کتاب بیوفیزیک سنجش و یا جزوه ای که در دی وی دی گذاشته ام مطالعه کنید. من توصیه نمی کنم زیرا زمان را از دست داده اید. [ ویرایش شد. 23 بهمن 1390 - 16:00 ] حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | با "مجموعه زیست شناسی" چه کنیم؟ دوستان زیادی بی جهت از زمانیکه برنامه آزمون وزارت علوم تغییر کرده است با من تماس می گیرند و خواستار این می شوند که برای درس مجموعه راهنماییشان کنم. عزیزان اگر به توصیه های من توجه نکنید باختید. 1- هیچ درسی کسی 100 درصد که هیچ 90 یا 80 هم نمی زند. 2- مجموعه زیست شناسی را پس 50 بزنید خوب و 60 بزنید عالی است. 3- دوست عزیز تشخیص من این است که اگر با همین اطلاعات سلولی و مولکولی، ژنتیک، میکروب، بیوشیمی درس مجموعه را پاسخ دهید، همین درصد مورد نیاز را می زنید. 4- شما اینقدر در دروس فوق الذکر مطلب ناخوانده دارید که به دروس گیاه شناسی و غیره تخصصی نمی رسد. 5- اگر بخاطر درس مجموعه بر روی دروس مثل گیاه شناسی ها و جانورشناسی ها وقت بگذارید ضرر کردید. مگر اینکه واقعا مطمئن هستید سلولی و بیوشیمی را لااقل بالای 60 می زنید. (بطور قطعی. نه اینکه چهار دوره سال های گذشته را نگاه کنید و ببینید 60 می زنید. این قبول نیست. شما وقتی مسلط شوید این را خودتان با اعماق وجودتان حس می کنید. یعنی بدلیل استرس کنکور قدری درصدتان پایین می آید، باید در منزل نمونه آزمون هایی که امتحان می دهید بالای 70 بزنید که نشان می دهد در آزمون لااقل 55 خواهید زد. درست شد؟؟؟؟) 6- در عین حال من در بسته نانو 444 خلاصه ای از دروس (خیلی خیلی خلاصه) کارشناسی را برایتان می گذارم تا اگر فرصت کردید در حد آشنایی بتوانید یک نگاهی بیندازید. این اطلاعات در یکی از دی وی دی هاست. فراموش نکنید شما بدلیل دروس تخصصی که می خوانید بخش عمذه ای از سوالات را مسلط هستید. این امر فقط برای کمی بالاتر بردن درصد شما در این درس است. [ ویرایش شد. 24 بهمن 1390 - 23:27 ] حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | این حجم مطالب نانو را چگونه خلاصه نویسی کنیم؟ کلا یک هدف خلاصه مرور سریع مطالبی است که نمی دانید. لذا چنانچه شما با یک کتاب سنگین مثل لودیش یا جاوتز روبرو شدید حجم خلاصه به اطلاعات قبلی شما بستگی دارد. به اعتقاد بنده شما باید هر آنچه را که نمی دانید خلاصه کنید حتی اگر مجبور باشید کل مطالب کتاب را در یک سررسید با زبان خودتون منعکس کنید. این سبب تمرکز شما بر مطالب می شود. ولی سپس می توانید برای دوره های بعدی، مجددا خلاصه خود را بخونید و آنرا خلاصه تر کنید. چندین بار این عمل را انجام دهید هر بار بخشی از مطالب ملکه ذهن شما می شود و در نهایت یک کتاب سنگین را مسلط هستید. من اعتقاد دارم برای آزمونی اینچنینی سنگین، خلاصه شما باید بقدری از نادانسته های شما تشکیل شود که دیگر نیازی به مراجعه به کتاب نباشد. عملیات خلاصه برداری متوالی راه موفقیت من بوده است که سنگین ترین کتاب ها را هضم کرده ام. این نوع خلاصه برداری مطمئن باشید رمز موفقیت افراد "تک رقمی" است. [ ویرایش شد. 24 بهمن 1390 - 23:26 ] حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | نکته های نهایی قبل از کنکور: 1- دوستان مرور را همواره داشته باشید. اصلا به این نکته که یک ساغت، یک روز یا یک هفته آخر استراحت تا فکر ازاد باشد و یا از این نوع توصیه ها کاملا غلط هستند. زیرا زیست شناسی رشته غنی ای است. و نکته های خود را حتی تا قبل از شروع آزمون داخل یک سر رسید با خودتان مرور کنید. زیرا حرف اول را در موفقیت، حضور ذهن می زند. 2- از نمره منفی بپرهیزید. دوست عزیز تو را بخدا، جان من، جان هر کس که دوست دارید پاسخی که صد در صد مطمئن نیستید جواب ندهید. حتی اگر 90 درصد مطمئن هستید باز هم جواب ندهید. به خدا قسم پاسخ شما اشتباه است و نمره منفی می گیرید. برای توضیحات بیشتر به مورد سوم توجه کنید. 3- قبل از آزمون حتما پایین ترین درصدی که باید بزنید مشخص کنید. دوست عزیز زمان آزمون باید از نگرش رویایی و آرمانی دست بردارید. دوست دارید رتبه 1 شوید خیلی خوب است ولی این امر ممکن است در زمان آزمون شمارا به نمره منفی بکشاند. یک درصد منطقی باید برای خود تعیین کنید که بدون استرس قبول شوید (در یک رشته قابل قبول حتی رتبه خوب هم می اورید) مثلا شما اگر این درصدها را بزنید من به شما قول می دهم رتبه دو رقمی بیاورید: سلولی و مولکولی حداقل 60 بیوشیمی حداقل 60 ژنتیک حداقل 50 زبان انگلیسی حداقل 40 میکروبیولوژی حداقل 40 مجموعه زیست شناسی حداقل 60 ------------------------------------------- بیوفیزیک هرچقدر می توانید ویروس هرچقدر می توانید ایمنی شناسی هرچقدر می توانید اگر تعداد سوالات تمام دروس 30 عدد باشد: سلولی و مولکولی حداقل 18 سوال بیوشیمی حداقل 18 سوال ژنتیک حداقل 15 سوال زبان انگلیسی حداقل 12 سوال میکروبیولوژی حداقل 12 سوال (میکروب 8 تا هم زدید خوب است) مجموعه زیست شناسی حداقل 18 ------------------------------------------- بیوفیزیک هرچقدر می توانید ویروس هرچقدر می توانید ایمنی شناسی هرچقدر می توانید نکته: این امر سبب می شود شما به آسانی از سوالاتی که شک دارید یا نمی دانید عبور کنید. این یک تکنیک فرار از نمره منفی است. این تکنیک را من هم در آزمون هایی که برای تحصیلم می دادم استفاده کردم. نکته: در نتیجه در سر جلسه شما مهم ترین کاری که می کنید این است که سوالاتی که پاسخ می دهید و با علم به اینکه به پاسخ خود مطمئن هستید را می شمارید. هر زمان به عدد تعیین شده رسید آنوقت دیگر ریسک نمی کنید. نکته: زمانیکه به عدد تعیین شده رسیدید با آرامش اینکه قبول هستید باقی سوالات را مرور کنید. اگر به اطمینان رسیدید پاسخ دهید درصد خود را بالا بیاورید اگر هم نرسیدید، اشکالی ندارد و شما مطمئن هستید سلولی را بعنوان مثال 60 زده اید. نکته: این درصدی که من برای شما تعیین کردم به آسانی آب خوردن بدست می آید زیرا سوالات نکته ای کنکور حدود 20 درصد هستند. شما اصلا برای قبولی به درصد 80 نیاز ندارید. پس ریسک نکنید. اگر با این تکنیک که من گفتم رسیدید به 80 خب رتبه یک رقمی شما را خودم تبریک می گویم ولی اگر دیدید تا 60 درصد مطمئن هستید اصلا ریسک نکنید رتبه دو رقمی هم عالی است. اکثرا بخاطر اینکه این روش را استفاده نمی کنند و علی رغم مطالعه زیاد فقط 5 عدد سوال را که اشتباه پاسخ دهند باید با رشته های تاپ خداحافظی کنند. این تکنیک را من خودم برای زمان آزمون کارشناسی خودم ابداع کردم و جواب داد، الان هم جواب می دهد. اسم این تکنیک را من گذاشته ام "پیشبینی آزمون و قبولی تضمینی" [ ویرایش شد. 26 بهمن 1390 - 14:00 ] حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | دوستان سوالات آزمون سال 91 (بهمن 90) قابل دسترسی است: برای دانلود سوالات سلولی و مولکولی 91 اینجا کلیک کنید: ![]() حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
biology2012 |
| ||
سلام استاد عزيز كتاب جامع سلولي و مولكولي شما كي چاپ ميشه قرار بود بهار 91 چاپ بشه بعد سوالي داشتم ايا مبحث همانند سازي در باكتريوفاژها و ويروس ها رو از كتاب اصول زيست شناسي مولكولي شما لازمه بخونيم چون واقعا من وقتي اين مبحث رو خوندم اصلا متوجه نشدم | |||
بازگشت به بالا |
| ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | سلام دوست عزیز آره خیلی پیچیده است. 2-3 تست می اید ولی اگر نمی فهمید اشکالی مدارد. کتاب جدید من به دلیل سنگین بودن هنوز به اتمام نرسیده است اگر دیر چاپ شود من فصل های آماده را برای دوستانی که ثبت نام کرده اند می فرستم. موفق باشید حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
|
|||
مهدی |
| ||
مهدی![]() | استاد عزیز سلام سوالات بیوشیمی و سلولی رو از دفتر چه ازمون سلولی و مولکولی که د ر این پست دانلود کردم خوندم و گفتم بنشینم ببینم چندتا تست میتونم از این دو درس بزنم. وقتی زدم تعداد سوالات درست که زدم در بیوشیمی22تا از 25 تا بود و در سلولی و مولکولی 17ا تا بود از25 تا تست که درست زده بودم. این کار کردم برای محک خودم که ببنیم چقدر بیوشیمی هنوز یادم هست و خوشحال شدم که تونستم حال اینجوری جواب بدم و سلولی هم با توجه به اینکه بیشتر سوالات فکر میکنم از قسمت بیولوژِی مولکولی بود اون قسمت رو برای ازمون بهداشت خوب خونده بودم و تونستم سلولی هم اینجور ی خودمو محک بزنم ببینم واقعا الان وضعیتم چه جوری هست که دیدم خدا رو شکر بد نبودم. میدونم واسه موفقیتم در ازمون باید بیشتر تلاش کنم و اشتباهاتم رو تصحیح کنم.ممنون از شما [ ویرایش شد. 15 شهريور 1391 - 05:03 ] من هستم با تمام قدرت .هیچ چیز نمیتواند من را از ادامه دادن باز دارد | ||
بازگشت به بالا |
| ||
|
|||
amitis |
| ||
آقا مهدی واقعا خوش بحالتون که انقدر مطالب رو یادتون هست... کاش منم یادم مونده باشه! خیلی عالیه... ایشالا سال بعد با رتبه ی خوب قبولید [ ویرایش شد. 15 شهريور 1391 - 11:24 ] شعار هميشگيه زندگي من: هميشه يه راه ديگه وجود داره! در بن بست هم راه آسمان باز است پرواز را بياموز | |||
بازگشت به بالا |
| ||
مهدی |
| ||
مهدی![]() | ایشالا دوست عزیز.دعا کنید چون 8 مهر قراره اسامی تکمیل ظرفیت های وزارت بهداشت بیاد و من جزء اون اسامی باشم. من همیشه عمقی درس میخونم.تعریف از خود نباشه حافظم بد نیست [ ویرایش شد. 15 شهريور 1391 - 14:08 ] من هستم با تمام قدرت .هیچ چیز نمیتواند من را از ادامه دادن باز دارد | ||
بازگشت به بالا |
| ||
|
|||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | دوست عزیز انشا الله همیشه از لطفی که خدا به شما می کند شاکر باشید تا موفقیت های بعدی نصیب شما شود. پس ناسپاسی نکنید. حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
|
|||
مهدی |
| ||
مهدی![]() | ممنون از شما استاد عزیز .باید بخاطر همه چیز از خدای متعال شاکر باشم من هستم با تمام قدرت .هیچ چیز نمیتواند من را از ادامه دادن باز دارد | ||
بازگشت به بالا |
| ||