انجمن ها
پایگاه زیست شناسی ایران ::: پورتال جامع آموزشی و پژوهشی :: انجمن ها :: موضوعات پژوهشی: به اشتراک گذاری ایده :: معرفی کتاب |
|
<< موضوع قبلی | موضوع بعدی >> |
معرفی بهترین کتاب های ژنتیک، سلولی مولکولی و بیوشیمی از نظر شما |
مدیران: P. Jabbarzadeh
|
نویسنده | ارسال | ||
Mendel |
| ||
![]() | با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیزم در این تاپیک بهترین کتاب یا کتاب های ژنتیک ( هرچهار زمینه پایه -مولکولی -انسانی ،جمعیت) ، سلولی و مولکولی ، بیوشیمی را که تا به حال خوانده اید یا در حال مطالعه آن هستید را برای دوستان دیگرتون هم معرفی کنید. لطفاً مشخصات کتاب ها را به صورت کامل ذکر کنید تا در صورتی که دوستان دیگر قصد تهیه کتابی را داشتند به مشکل بر نخورند. ![]() [ ویرایش شد. 12 تير 1391 - 20:58 ] « برگهای کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میدهند. "فرانسوا ولتر" » | ||
بازگشت به بالا |
| ||
Mendel |
| ||
![]() | برای شروع خودم کتابی رو در زمینه ژنتیک معرفی می کنم : نام کتاب : ژنتیک (از کلاسیک تا ژنومیک) نویسنده : دکتر حسن اکرمی انتشارات : خانه زیست شناسی بخصوص برای کسانی که تازه مطالعه ژنتیک رو آغاز کردن ،این کتاب یک دید کلی نسبت به ابعاد مختلف علم ژنتیک در ذهن شما ایجاد می کنه،ضمن اینکه تا حدی پوشش دهنده مباحث کنکوری بخصوص کنکور وزارت علوم و در سطح خیلی کم وزارت بهداشت هم هست. ![]() [ ویرایش شد. 12 تير 1391 - 23:20 ] « برگهای کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میدهند. "فرانسوا ولتر" » | ||
بازگشت به بالا |
| ||
|
|||
مهدی |
| ||
مهدی![]() | سلام کتاب های بیوشیمی 1.بیوشیمی نویسنده دکتر احسانی زنوز انتشارات پوران پژوهش2.دولین مترجم دکتر محمد نژاد انتشارات اندیشه ی رفیع. کتاب بیوشیمی دکتر احسانی با نثری روان شمارو با بیوشیمی اشنا می کند و هم بیوشیمی وزارت بهداشت رو جواب میده و هم بیوشیمی وزارت علوم رو.کتاب دولین هم کتابیست با ماهیت بالینی بیوشیمی که هم در ان مباحث کلی نگاشته شده و هم مباحث بالینی نگاشته شده و بیشتر واسه کنکور بهداشت مفیده.امیدوارم دوستانم از خوندن این 3 کتاب لذت ببرند.3.کتاب لنینجر که واسه 2 وزارت خونه مفیده که این کتابم خواندنش خالی از لطف نیست ولی خودم شنیدم چه کتاب خوبیه ولی هنوز این کتابو نخوندم [ ویرایش شد. 13 تير 1391 - 08:27 ] من هستم با تمام قدرت .هیچ چیز نمیتواند من را از ادامه دادن باز دارد | ||
بازگشت به بالا |
| ||
|
|||
Bioscientist |
| ||
نام کتاب: ژنوم3 نویسنده: تی.آ براون مترجمین: پژمان فرداصفهانی، مژگان اله یاری ناشر: خسروی موضوع: بیولوژی و ژنتیک مولکولی توضیح: من 7 تا 8 فصل از اون رو خوندم، به نظرم کتاب خوب و کاملی پیرامون بسیاری از مباحث بیولوژی مولکولی هست! ![]() Don't let the world around you stop your perception from being completely brilliant! | |||
بازگشت به بالا |
| ||
داود |
| ||
![]() | سلام اقا مهدی فکر کنم بیوشیمی دکتر احسانی مال انتشارات پوران پژوهش هست | ||
بازگشت به بالا |
| ||
مهدی |
| ||
مهدی![]() | سلام سعید داوود جان.ممنون از گوشتزد شما الان ویرایشش کردم. من هستم با تمام قدرت .هیچ چیز نمیتواند من را از ادامه دادن باز دارد | ||
بازگشت به بالا |
| ||
Mendel |
| ||
![]() | معرفی کتاب ژن X نام کامل کتاب : (Lewin's Genes X) نویسندگان: Jocelyn E. Krebs, PhD Elliott S. Goldstein, PhD Stephen T. Kilpatrick, PhD مترجمین:هادی شیرزاد، حامد اقدم انتشارات:برای فردا توضیحات:کتاب Lewin's Genes X می باشد که در 2 جلد تدوین شده است. که جلد اول شامل 15 فصل اول کتاب محتوی مطالب مقدماتی در مورد ساختار و عملکرد DNA ،کروموزوم ها، سلولها و رشد، ژنوم، محتوای ژنوم و تکامل آن می باشد. و جلد دوم شامل 15 فصل نهایی کتاب محتوی مطالبی در خصوص همانند سازی،رونویسی و ترجمه ژن،مطالبی در خصوص کد ژنتیکی،تنظیمات ژنی،اپرون می باشد. ![]() [ ویرایش شد. 14 تير 1391 - 11:01 ] « برگهای کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میدهند. "فرانسوا ولتر" » | ||
بازگشت به بالا |
| ||
Mendel |
| ||
![]() | از آقا مهدی گل بخاطر کتاب های بیوشیمی خوبی که معرفی کردن ممنونم، مهدی جان تا اونجا که فهمیدم علاقه مند به بیوشیمی هستی ،کتاب بیوشیمی از لنینجر تا استرایر که به تازگی منتشر شده رو بهت توصیه می کنم بخصوص اگر کتب منبع مثل لنینجر،استرایر و دولین رو مطالعه کردی جمع بندی کلی بهت میده،البته نمیشه گفت کاملترین کتاب بیوشیمی هست. نام کتاب : بیوشیمی از لنینجر تا استرایر تألیف و تدوین: دکتر مجید مهدوی -دکتر سیروس خدادادی انتشارات : خانه زیست شناسی « برگهای کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میدهند. "فرانسوا ولتر" » | ||
بازگشت به بالا |
| ||
icarus |
| ||
biotechnologist![]() | با سلام ، از نظر مرور کلی و نکته ای کتاب دکتر نجات مهدیه مناسب هست: نام کتاب- مروری جامع برژنتیک تالیف- دکتر نجات مهدیه با نظارت دکتر محمد حسین میر مومنی ناشر-انتشارات برای فردا [ ویرایش شد. 13 تير 1391 - 18:12 ] (به قـــولِ مایکل اسکوفیلد همیشه اون تغییری باش که میخوای توی دنیا ببینی) | ||
بازگشت به بالا |
| ||
Bioscientist |
| ||
تا جایی که من سرج کردم و حتی توی سایت آمازون هم دیدم، ژنوم3 ویرایش سوم و آخرین ویرایش کتاب ژنوم تا الان هست!!! Don't let the world around you stop your perception from being completely brilliant! | |||
بازگشت به بالا |
| ||
tarane |
| ||
tarane | فکر میکنم منظورشون کتاب ژن هست. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
مهدی |
| ||
مهدی![]() | سلام مندل عزیز ممنون لطف داری چشم وقت شد حتما.وبله درست حدس زدی من عاشق بیوشیمی هستم و امسال هم در کنکور بهداشت رشته ی بیوشیمی بالینی رو شرکت کردم من هستم با تمام قدرت .هیچ چیز نمیتواند من را از ادامه دادن باز دارد | ||
بازگشت به بالا |
| ||
Mendel |
| ||
![]() | با سلام به دوستان عزیزم،بر اساس جستجویی که کردم سری کتاب های ژنوم (GENOMES) نوشته Professor Terry Brown هست و همون طور که دوست عزیزم Bioscientist گفتند آخرین ویرایش این کتاب که در سال 2006 صورت گرفته ویرایش سوم هست .در ایران هم ترجمه های مختلف ژنوم 3 و چاپ های مختلف اون موجود می باشد. علاوه بر کتاب ژنوم، سری کتاب های ژن تحت عنوان ( GENES ) نیز وجود دارند که کتاب ژن 10 رو در بالا معرفی کردم. کتاب های Genes توسط Benjamin Lewin نوشته شدن ،گویا در نگارش کتاب ژن 10که در سال 2009 منتشر شده Benjamin Lewin نقشی نداشته و نامش جز نویسندگان نیست.البته بنده این اطلاعات رو از SEARCH شخصی خودم بدست آوردم اگر در جایی اشتباه چیزی رو عنوان کردم خوشحال می شم مطرح کنین. Cover دو نسخه آخر کتاب ژنوم و کتاب ژن را به منظور تفکیک جلدی این دو کتاب در زیر قرار گرفته . ![]() ![]() ![]() ![]() [ ویرایش شد. 14 تير 1391 - 12:39 ] « برگهای کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میدهند. "فرانسوا ولتر" » | ||
بازگشت به بالا |
| ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | دوست عزیز کتاب GENES اثر براون نیست. حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
Mendel |
| ||
![]() | با سلام و عرض خسته نباشد خدمت استاد عزیز،ممنون از تذکرتون ،ویرایش مطلب صورت گرفت. « برگهای کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میدهند. "فرانسوا ولتر" » | ||
بازگشت به بالا |
| ||
crick |
| ||
این کتاب ژن واقعا رو اعصابمه!! خدا نصیب گرگ بیابون نکنه!!!یکی از وقتگیرترین کتاباییه که دیدم.پر از نکته .نه اینکه بخونید متوجه نمیشیدا.منظورم اینه خیلی وقتگیره و باید برای هر صفحش وقت بذارید.واقعا هم دلتون نمیاد خلاصه نویسیش کنین!هر جمله یه نکته. ما زنده از آنیم که آرام نگیریم،موجیم،که آسودگی ما عدم ماست... | |||
بازگشت به بالا |
| ||
Mendel |
| ||
![]() | با سلام ، 3 کتاب سلولی مولکولی فوق العاده و رو در این پست می خوام معرفی کنم که دوتاشون ترجمه نشده و یکیشون ترجمه شده هست. کتاب اول:: نام کتاب : زیست شناسی سلولی و مولکولی لودیش نویسندگان : Harvey Lodish، Arnold Berk ،Chris A. Kaiser ، Monty Krieger ،Matthew P. Scott ،Anthony Bretscher ،Hidde Ploegh چون ترجمه های مختلف از انتشارات های مختلف در مورد این کتاب و جود داره برای اینکه بلیغ نباشه ترجمه و انتشارات خاصی رو مطرح نمی کنم. آخرین ویرایش ترجمه شده این کتاب متعلق به سال 2007 و ویرایش ششم می باشد ،همونطور که می دونید جز منابع سلولی مولکولی وزارت علوم و بهداشت هست . ![]() کتاب دوم: نام کتاب : THE CELL نویسندگان: Bruce Alberts ،Alexander Johnson ،Julian Lewis ،Martin Raff ،Keith Roberts ،Peter Walter ترجمه: تا بحال ترجمه نشده انتشارات :Garland Science آخرین ویرایش این کتاب متعلق به سال 2007 و ویرایش 5 می باشد. این کتاب جز منابع اصلی سلولی مولکولی در اغلب دانشگاه های معتبر دنیا به شمار میره و فکر می کنم کتاب محبوب علاقه مندان به دانش سلولی مولکولی باشه. ![]() کتاب سوم : نام کتاب : Molecular Cell Biology نویسندگان:Harvey Lodish، Arnold Berk ،Chris A. Kaiser ، Monty Krieger ،Matthew P. Scott ،Anthony Bretscher ،Hidde Ploegh ترجمه : تا بحال ترجمه نشده انتشارات:W. H. Freeman بله این کتاب سور پرایزی برای دوستداران علم سلولی مولکولی هست یعنی کتاب : زیست شناسی سلولی مولکولی لودیش ویرایش هفتم ( 2012 ) ،فکر می کنم بروز ترین منبع سلولی مولکولی باشه ولی مطمئن نیستم. ![]() « برگهای کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میدهند. "فرانسوا ولتر" » | ||
بازگشت به بالا |
| ||
|
|||
داود |
| ||
![]() | سلام ببخشید استاد شما میگد واسه ژنتیک این سه تا کتاب کافیه م طالب رو پوشش میده؟ 1- ژنتیک از کلاسیک تا ژنومیک دکتر حسن اکرمی انتشارات خانه زیست شناسی 2- ژنتیک اساد 3- ژنتیک انتشارات پوران پژوهش(هما اخوان) البته بعلاوه کتاب مولکولی خود شما [ ویرایش شد. 17 تير 1391 - 04:11 ] | ||
بازگشت به بالا |
| ||
داود |
| ||
![]() | دوستان عزیز اگه کسی رو میشناسید درصد میکروبش رو بالا زده لطفا منابعی که خونده رو معرفی کنید. ضمنا خودتونم اگه منبع مفیدی دارید معرفی کنید ؟ | ||
بازگشت به بالا |
| ||
|
|||
مهدی |
| ||
مهدی![]() | دوست عزیز میکروبیولوژی جاویدس و ویروس شناسی مورای بهترین منابع برای رشته ی میکروبیولوژی هستن.اینا رو بخونی بهتره من هستم با تمام قدرت .هیچ چیز نمیتواند من را از ادامه دادن باز دارد | ||
بازگشت به بالا |
| ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | داود نوشته است : ... سلام ببخشید استاد شما میگد واسه ژنتیک این سه تا کتاب کافیه م طالب رو پوشش میده؟ 1- ژنتیک از کلاسیک تا ژنومیک دکتر حسن اکرمی انتشارات خانه زیست شناسی 2- ژنتیک اساد 3- ژنتیک انتشارات پوران پژوهش(هما اخوان) البته بعلاوه کتاب مولکولی خود شما بله دوست عزیز زیاد هم هست. موفق باشید حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
Mendel |
| ||
![]() | کتاب های معرفی شده زیر جهت گسترش دید در زمینه های عنوان شده معرفی شدند و نمی شه گفت بهترین کتاب ها در زمینه خودشون هستند. همه ما در زمینه سلولی مولکولی کتاب های مختلفی رو دیدیم بیشتر این کتاب ها البته نه همشون پیرامون مباحث موکلولی و کمی هم مباحث سلولی بحث می کنند،کتابی در زمینه زیست شناسی سلولی وجود داره که اختصاصاً به بحث پیرامون مبحث سلولی می پردازه که به معرفی اون می پردازیم: نام کتاب : (The Cell (Biochemistry, Cells, and Life نویسنده :Britannica Educational Publishing انتشارات : Britannica Educational Publishing ترجمه: تا بحال ترجمه نشده سال انتشار کتاب :2011 توضیح : این کتاب به طور اختصاصی به مبحث سلول پرداخته است و شامل فصلهای زیر میباشد: فصل اول: طبیعت، عملکرد و تکامل سلول فصل دوم: غشاء سلولی و دیوارهی سلول فصل سوم: اندامکهای سلولی فصل چهارم: ماتریس و مکانیزمهای سلول فصل پنجم: دستهبندی، رشد و تمایز قصل ششم: بررسی سلول… ![]() کتابی دیگر در زمینه ویروس شناسی و باکتری شناسی از همین انتشارات منتشر شده که معرفی اون نیز خالی از لطف نیست : نام کتاب : (Bacteria and Viruses (Biochemistry, Cells, and Life نویسنده : Britannica Educational Publishing انتشارات :Britannica Educational Publishing ترجمه : تا بحال ترجمه نشده سال انتشار کتاب :2011 ![]() [ ویرایش شد. 17 تير 1391 - 12:25 ] « برگهای کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میدهند. "فرانسوا ولتر" » | ||
بازگشت به بالا |
| ||
داود |
| ||
![]() | سلام استاد جبارزاده میخوام شروع کنم به خوندن منابع رو هم طبق راهنمایی های شما تهیه کردم.خواهشا فقط بگید تست چی کار کنم میدونم سوالات سالهای قبل بهترین هستن اما بگید از کدوم کتاب و کدوم انتشارات اخه بعضی از انتشارات جواباشون یا کلید هست یا خیلی غلط داره لطفا کمکم کنید. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | دوست عزیز خانه زیست شناسی بد نیست. حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
مهربون |
| ||
Zahra | سلام استاد ببخشید برای مبحث هورمون ها و ویتامین ها در فلش کارت های شما چیزی نیست باید چی بخونم ؟ من در رقابت با هیچکس جز خودم نمی باشم، هدف من مغلوب نمودن آخرین کاری است که انجام داده ام . | ||
بازگشت به بالا |
| ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | ویتامین ها هست فصل آنزیم و کوآنزیم هورمون نیاز نیست ولی یک جزوه در سایت مرکز دانلود هست که به نظر من لازم نیست. موفق باشید حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
Mendel |
| ||
![]() | با سلام به همه ی دوستان عزیزم،قصد دارم یک کتاب بیوشیمی عالی رو به افتخار آقا مهدی دوست عزیزم معرفی کنم امیدوارم برای همتون مفید فایده قرار بگیره. نام کتاب : اطلس رنگی بیوشیمی (Color Atlas of Biochemistry ) نویسنده : Jan Koolman ، Klaus Heinrich Roehm انتشارات : Thieme ترجمه : تا بحال ترجمه نشده (لازم به ذکر هست کتاب دارای زبان ساده ای است بگونه ای که با سطح زبان متوسط و اندکی تسلط بر لغات تخصصی بیوشیمی قادر به مطالعه این کتاب هستید ) سال انتشار : 2004 توضیحات : کتاب حاوی تصاویر فوق العاده از ساختار ها و چرخه ها به صورتی کم نظیر است و خیلی خوب مطالب رو در ذهن حک می کنه به نظر من حتی برای کنکور هم مفیده .=====» کتاب بیشتر مبتنی بر تصاویر طراحی شده. و در پایان ،کتاب به صورت Free در اینترنت منتشر شده با یک جستجو میتونید این کتاب رو دانلود و از اون استفاده کنید. موفق باشید. ![]() [ ویرایش شد. 27 تير 1391 - 20:45 ] « برگهای کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میدهند. "فرانسوا ولتر" » | ||
بازگشت به بالا |
| ||
|
|||
مهدی |
| ||
مهدی![]() | سلام مندل عزیز.شما لطف داری.هرچی که هست از خوبی شما بزرگوار نسبت به این بنده ی حقیره. ایشالا که همیشه شاد و سلامت و موفق باشی من هستم با تمام قدرت .هیچ چیز نمیتواند من را از ادامه دادن باز دارد | ||
بازگشت به بالا |
| ||
مهدی |
| ||
مهدی![]() | منم قصد دارم به افتخار مندل عزیز و تمام عاشقان درس ژنتیک چندتا سایت در مورد ژورنال های رشته ی ژنتیک براتون بزارم تا برید و از مقالاتشون بصورت free استفاده کنید. موفق باشید و تندرست. شادی شما با خوندن این مقالات و به روز شدنتون شادی منه.همتون موفق و موید باشید: www.AJSC.US www.DOAJ.org این سایت واسه انجمن فیزیولوژیست های امریکاست .شما دوستان علاقمند به ژنتیک میتونید از بخش physiology genomics مقالاتشو راجع به ژنتیک استفاده کنید. موفق باشید www.the-APS.ORG [ ویرایش شد. 28 تير 1391 - 05:34 ] من هستم با تمام قدرت .هیچ چیز نمیتواند من را از ادامه دادن باز دارد | ||
بازگشت به بالا |
| ||
|
|||
masoomeh |
| ||
با سلام من می خوام دکترای بیوشیمی بالینی شرکت کنم اگه کسی جزوه خوب یا کتابی که خوب باشه بهم معرفی کنه خیلی ممنون می شم . | |||
بازگشت به بالا |
| ||
|
|||
مهدی |
| ||
مهدی![]() | دوست عزیز واستون پیام خصوصی میکنم من هستم با تمام قدرت .هیچ چیز نمیتواند من را از ادامه دادن باز دارد | ||
بازگشت به بالا |
| ||
amitis |
| ||
البته دوستان عزیز کتاب ژنتیک از کلاسیک تا ژنومیک خوب هست ولی اصلا کافی نیست و این رو سوالات ارشد علوم امسال ثابت کردن بطوریکه چندین تا از سوالات ارشد از مباحثی بودن که نه توی کتاب آساد مطرح شده بود نه توی کتاب از کلاسیک تا ژنومیک.... در کل برای درصد 40 کافی هستن شاید با تلاش بیشتر به 50 وخرده ای هم بتونی برسی ولی برای درصد بالاتر از 50 در صورتی که سوالاتش مثل امسال باشن احتیاج به خوندن مباحث گسترده تری دارید البته باید وقت بیشتری هم براش بزارید دیگه..... شعار هميشگيه زندگي من: هميشه يه راه ديگه وجود داره! در بن بست هم راه آسمان باز است پرواز را بياموز | |||
بازگشت به بالا |
| ||
Mendel |
| ||
![]() | تشکر از مهدی عزیز بابت ژورنال های خوبی که معرفی کردن. مهدی جان سایت خوبی در ارتباط با نمایش شماتیک مسیر های بیوشیمیایی و مولکولیِ فرآیندهای بیولوژیک به اسم sabiosciences وجود داره که پیشنهاد می کنم حتما ازش دیدن کنی ،امیدوارم که مورد استفاده دوست گلم آقا مهدی و همه دوستان قرار بگیره. آدرس سایت: www.sabiosciences.com لینک مستقیم به مسیرهای بیولوژیک (PATHWAY CENTRAL): www.sabiosciences.com/pathwaycentral.php [ ویرایش شد. 30 تير 1391 - 21:19 ] « برگهای کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میدهند. "فرانسوا ولتر" » | ||
بازگشت به بالا |
| ||
|
|||
مهدی |
| ||
مهدی![]() | سلام داوود جان.شما لطف داری ایشالا که موفق باشی.مرسی از سایت هایی که اینجا گذاشتی.حتما میرم و میبینم من هستم با تمام قدرت .هیچ چیز نمیتواند من را از ادامه دادن باز دارد | ||
بازگشت به بالا |
| ||
Mendel |
| ||
![]() | فهرست کامل کتاب ژنتیک از کلاسیک تا ژنومیک را می توانید از زیر دانلود کنید:![]() « برگهای کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میدهند. "فرانسوا ولتر" » | ||
بازگشت به بالا |
| ||
|
|||
پاولینگ |
| ||
من خوندمش، کتاب خوبیه. مباحث ژنتیک مندلی رو خوب گفته ولی متاسفانه تو بخش مولکولی زیاد غلط داره " دانش بی اندیشه دام است و اندیشه بی دانش، بلا." | |||
بازگشت به بالا |
| ||
M.Begloui |
| ||
![]() | سلام اقا داود . واسه میکروب باید وقت بیشتری گذاشت و از همون ابتدا میکروب عمومی 1و2 را کامل خوند . واسه اینها دکتر آموزگار یه کتابی داره انتشارات پوران پژوهش خلاصه گفته ولی من خودم جزوه دکتر آموزگار را برای میکروب عمومی 1و2 خوندم که واقعا کامل توضیح داده .واسه صنعتی میکروب کاربردی تالیف دکتر مهرابیان خوبه ( البته این کتاب موضوعات غذایی را بهتر توضیح داده ) برای میکروب فرایند های پساب یه کتابی هست به همین اسم تالیف احمد سبزعلی و احمد خدادادی که بعضی از فصل هاش ضروری هستش ولی شاید دیگه چون تعداد سوالات کم شده از این موضوعات سوال نیاد . برای پزشکی من خودم لنینجرو نخوندم و اصلا هم نمیدونم چه موضوعاتی داره . همین کتاب دکتر آموزگار انتشارات پوران پژوهش باکتری های گرم مثبت و گرم منفی را خوب گفته ولی باید نت برداری کنی و مسلط بشی . برای ویروس هم مورای عالیه ولی باید فصل فصل کنی تا زیاد وقتتو نگیره .البته میکروب اونقدر موضوع داره که واقعا جمع و جور کردنش ت اون ماه آخر سخته . باز هم اگه کمکی در مورد منابع داری من در خدمت هستم . من امثال میکروبو 60 و مجموعه ویروس و قارچ و ایمنی را 50 زدم | ||
بازگشت به بالا |
| ||
بهار93 |
| ||
بهاره | سلام کتابی که خیلی از مباحث رو در خودش جاداده و به نظر من لذت بخشه بیولوژی کمپل هست شاید بعضی ها رو خیلی تخصصی نگفته ولی واقعا کتاب خوبیه البته لاتینش رو دیدم و ویرایش دهمش | ||
بازگشت به بالا |
| ||