انجمن ها
پایگاه زیست شناسی ایران ::: پورتال جامع آموزشی و پژوهشی :: انجمن ها :: آشنایی با کلاس ها و کتاب های اینجانب (پرهام جبارزاده) بطور دقیق تر :: آشنایی با کتاب ها و بسته های کارشناسی ارشد و دکترا |
|
<< موضوع قبلی | موضوع بعدی >> |
معرفی بسته جدید آمادگی کارشناسی ارشد: بسته تضمینی پلاتینوم |
مدیران: P. Jabbarzadeh
|
نویسنده | ارسال | ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() |
![]() این بسته با 10 درصد تخفیف عرضه می شود. از زمستان 1389 که بسته نانو عرضه شد علاوه بر اینکه فروش موفقی که داشت در بهمن 90 دانشجویانی که از این بسته استفاده کرده بودند توانستند رتبه های خیلی خوب دو رقمی کسب کنند. البته متاسفانه تعدادی نیز فرصت نکردند تمام محتویات بسته را مطالعه کنند و بدلیل کوتاهی در مطالعه نتیجه دلخواه را نگرفتند. توجه: دوستان عزیز زمانی که اینجانب بسته ای را عرضه می کنم انتظار دارم که واقعا وقت بگذارید و زحمات اینجانب را هدر ندهید. لذا تصمیم گرفته شد بسته دیگری (بسته پلاتینوم) را جایگزین بسته نانو نمایم تا بتوانم کنترل بیشتری بر روی مطالعه دوستان داشته باشم. این بسته همانند بسته نانو تضمینی است یعنی اگر خط به خط مطالب را مسلط باشید کسب رتبه دو رقمی قطعی است. اگرچه میزان نتیجه ای که دوستان از یک کتاب می گیرند بسته به بهره هوشی افراد متفاوت است ولی بسته جدید اگر شما رتبه مورد ادعای این بسته را کسب نکنید، بازگشت شهریه نیز خواهد داشت. دوستانی که تاکنون بسته نانو را بصورت کامل سفارش داده اند، نگران نباشند طبق خدمات این بسته، به آنها خدمات رسانی می شود. مزیت بسته پلاتینوم نسبت به نانو: هزینه پست این بسته رایگان است. 1- برنامه ریزی لحظه به لحظه صورت می گیرد: محتویاتی که باید مطالعه کنید بصورت هفتگی برای شما ارسال می شود. هر هفته بر میزان پیشرفت شما نظارت می شود. 2- افرادی این بسته را سفارش دهند که تصمیم جدی برای قبولی در یک رشته تاپ دارند. از مزایای این بسته رصد لحظه به لحظه فعالیت های شما است. 3- هر هفته برنامه شما برای مطالعه دروس مختلف از جمله ژنتیک و سلولی و مولکولی و بیوشیمی تا ویروس و ایمنی شناسی و زبان تخصصی ارسال می شود. 4- هر هفته متونی برای شما ارسال شده تا ترجمه کنید و لغت های آن را فرا بگیرید تا سطح زبان شما پیشرفت کند. 5- آزمون ها نیز بصورت کامل تری برگزار می شوند تا به میزان فعالیت شما پی ببریم. 6- بر روی پیشرفت تحصیلی شما کنترل دقیق وجود دارد که در صورتی که خدایی نکرده نتیجه دلخواه را نگرفتید مطلع شویم که ایراد از تلاش شما بوده است یا از بسته های ما؟؟؟ 7- در صورتی که شما در آزمون های ما پیشرفت داشته باشید ولی در آزمون وزارت علوم نتیجه نگیرید 50 درصد شهریه برگشت داده می شود. 8- از مزایای دیگر این بسته زمانی است که اینجانب به مشاوره چهره به چهره دانشجویان اختصاص می دهم. این مشاوره که شامل رفع اشکال نیز می شود از طریق دوربین کامپیوتر قابل انجام است. 9- بصورت هفتگی یا هر پانزده روز یکبار شرکت در کلاس های رفع اشکال مجازی انجام می شود. 10- از جلسات رفع اشکال نیز فیلم تهیه شده و برای اعضا ارسال می شود. عملا شما با داشتن این بسته از استاد خصوصی استفاده می کنید و این نظارت و حتی دیدار اینترنتی سبب می شود بیشتر احساس مسئولیت کنید و به سمت اینده روشن تری قدم بردارید. اگرچه قیمت این بسته کمی زیاد است ولی چنانچه آن را با هزینه کلاس های خصوصی و بسته های دیگر موسسات مقایسه کنید مخصوصا از این تظر که تمام دروس را پوشش می دهیم، می بینید که هزینه زیاد نیست. این دوره مثل هر دوره و کلاسی دارای حداقل شرکت کنندگان است. حداقل افرادی که در دوره اینترنتی پلاتینوم باید ثبت نام کنند. 15 نفر است و چنانچه این افراد کمتر از این تعداد باشند بصورت خودکار به دوره نانو منتقل شده و الباقی شهریه آنها برگشت داده می شود. برای مشاهده صفحه اختصاصی بسته پلاتینوم در پورتال فروشگاه اینجا کلیک کنید. [ ویرایش شد. 7 دي 1391 - 14:56 ] حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | فرم ثبت نام طرح پلاتینوم را باید به همراه واریز وجه تکمیل کرده و ارسال نمایید: [ ویرایش شد. 14 خرداد 1391 - 13:17 ] حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | طی یک سال گذشته بیش از 90 عضو نانو ثبت نام شده اند و بیش از 100 بسته کلاسیک توسط دوستان عزیز سفارش داده شده اند که بسیاری از آنها ترم 4 یا پنج بوده اند و به آزمون کارشناسی ارشد نرسیده اند. این دوستان چنانچه تمایل داشته باشند می توانند با ارتقای بسته خود به عضویت پلاتینوم در آیند. زیرا مهمترین اصل در موفقیت یک زیست شناس به روز بودن او است. توجه اعضای نانو و کلاسیک در صورت تمایل می توانند با نسخه پشتیبان بسته خود ارتقا بدهند: بر روی تصویر کلیک کنید. ![]() [ ویرایش شد. 14 خرداد 1391 - 13:37 ] حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | بعضی از دوستان به پیغام خصوصی یا ایمیل من در مورد این بسته سوالات خود را ارسال می کنند که برای اینکه سوالات تکراری دیگر دوستان نیز پاسخ داده شود من گزیده سوالات را در ادامه این تاپیک قرار می دهم. [ ویرایش شد. 18 خرداد 1391 - 08:19 ] حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | دوستی پرسیدند: سلام استاد من سال پيش در نانو 114 با شماره 114029 شركت داشتم از اونجايي كه نتيجه خوبي نتونستم بگيرم ميخواهم سال ديگر رو هم براي آخرين بار شركت كنم انشاالله اين بار با عزم جزم نتيجه ميگيرم. به نظر شما در كدوم بسته شركت كنم ؟ و يك سئوال و پيشنهاد من فكر ميكنم اگر 1 يا 2 مرحله آزمون ها بصورت حضوري باشد خيلي عالي ميشود درمورد بسته تضميني و كلاس رفع اشكال هم كمي بيشتر توضيح بدهيد ممنون [ ویرایش شد. 18 خرداد 1391 - 07:48 ] حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | پاسخ اینجانب به این دوست عزیز: دوست عزیز باید واقعا بخونید: اگر چنین تصمیمی گرفتید می توانید از امروز شروع کنید. آزمون ها را نمی توان حضوری گرفت چون اکثر دانشجویان من خراسانی نیستند. ولی برای اینکه دانشجویان بیشتر با من در ارتباط باشند من طرح پلاتینوم و یا برای اعضای قبلی نانو طرح بسته پشتیبان را آماده کرده ام. که اگر تعداد به حد نصاب برسد بتوانم بصورت اینترنتی رفع اشکال هم انجام دهم و فیلم جلسات را برایشان بفرستم. در طرح نانو رفع اشکال و برنامه ریزی هفتگی نبوده است. فقط مشاوره کلی بوده است و آزمون حال اگر دوست داشتید در بسته پشتیبان شرکت کنید. دوست عزیز بسته پشتیبان خدمات رفع اشکال دارد. توضیحات بسته را مطالعه بفرمایید. دوره ها آنلاین است . در یک زمان تعیین شده ای بصورت آنلاین دانشجویان از مباحثی که من تعیین کرده ام و شما مطالعه کرده اید مثلا طی 15 روز، سوالات خودتون را در مورد آن مبحث مشخص می پرسید. من پاسخ می دهم (شما در یک وب کم نیز می بینید) ولی چون بعضی از سوالات ممکن است نیاز به تخته وایت بورد داشته باشند و من مجبور شوم یادداشت بکنم. لذا تلاش می شود فیلم نیز تهیه شود که بر روی تخته زوم می کند و با این فیلم که مرور توضیحات اینجانب نیز می باشد، سبب می شود با نگاه کردن و گوش کردن خیلی مسلط شوید. این روش سعی می شود حداقل شش ماه ادامه پیدا کند. اگر پا به پای کلاس پیش بیایید و هر جلسه با مطالعه بتوانید سوالات خود را رفع کنید. سوالات دیگر دوستان نیز که همراه توضیحات من ضبط شده اند برای شما ارسال می شود. برای این امر چون نیاز به تجهیز کردن سیستم سمعی بصری است باید حداقل 15 نفر و در بهترین حالت 20 نفر عضو پلاتینوم داشته باشیم. لذا به دوستان خود نیز اطلاع دهید. چون مطالعه گروهی همیشه بهتر است. موفق باشید حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | دوستی پرسیدند: باسلام، استاد من انتخاب رشته وکارنمم رو میفرستم ولی خودم فکر نمیکنم که شانس قبولی داشته باشم چون شبانه هم قبول بشم نمیرم اگه روزانه باشه چه بهتر البته به خاطر پولش نیست چون اول میخواستم هرکدوم قبول شدم برم ولی میخوام سطح اطلاعاتم رو بکشم بالا ودرست حسابی باحداکثر تلاشم در آزمون شرکت کنم ورتبه قابل قبول بیارم، واسه همین میخوام نظرتون رو در این مورد بگید ؟ برای شرکت در بسته پلاتینوم تاکی وقت هست وتا حالا چند نفر شرکت کردن چون من هم قصد شرکت در این طرح رو دارم واگه امکانش هست برنامه آزمون اول رو بگید تا خودم رو برسونم البته حتما ثبت نام میکنم وتا جور شدن شرایط بیشتر از نظر وضعیت اینترنت میخوام وقتو از دست ندم. با تشکر حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | پاسخ اینجانب به این دوست عزیز: سلام دوست گرامی رتبه شما واقعا امیدوار کننده است اگر خوب بخونید ان شا الله سال آینده یک دانشگاه روزانه خوب قبول می شوید. (لازم به توضیح است این دوست گرامی امسال رتبه حدود 500 را در گرایش سلولی آورده اند) شما در بسته پشتیبان لازم است شرکت کنید که خدمات پلاتینوم است. پیشنهاد من ثبت نام سریع است. من شاید برنامه آزمون را تغییر بدهم. این برنامه برای نانو چیده شده بود ولی برای پلاتینوم من برنامه دقیق تری دارم که بتوانم آنها را بهتر کنترل کنم. لذا برنامه بعد از تشکیل دوره پلاتینوم ارسال می شود. دوستان زیاد ایمیل می زنند ولی فعلا 4-5 نفر ثبت نام کرده اند. من با کمتر از 15 نفر این دوره را شروع نمی کنم لذا هر چه دیرتر لیست تکمیل شود دیر هم شروع می شود. سعی کنید تا ده روز دیگر حداکثر ثبت نام کنید. موفق باشید حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | دوستی پرسیدند: سلام ممنون از توضيحتون اينجوري خيلي خوبه و اگر رفع اشكال رو در منزل خودتون یا دفتر سایت برگزار ميكنيد امكان داره براي رفع اشكال در همون ساعتي كه براي اعضا طرح مقرر ميفرماييد من حضوري خدمت برسم يا حتما بايد وبكم تهيه كنم ؟ ضمنا من هزينه بسته پشتيبان رو پرداخت كردم و شماره ارجاع رو بعنوان شماره فيش وارد كردم حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | پاسخ اینجانب: سلام دوست عزیز پیشنهاد خیلی خوبی است ولی می دونید کلاس حضوری مسئولیت بیشتری دارد. در هر صورت اشکالی ندارد ولی ان شا الله لااقل 5 نفر از مشهد باشند که ما همزمان کلاس حضوری هم داشته باشیم. تشکیل همزمان کلاس حضوری و رفع اشکال اینترنتی دوره را جدی تر می کند. ولی سوالات شفاهی اینترنتی هم که مطرح می شوند باید پاسخ داده شوند. می شود مثل بعضی برنامه های تلویزیونی که هم تماشاچی دارند و هم پیام تلفنی که همزمان همه در بحث شرکت می کنند. ان شا الله من با تمام وجود در خدمت زیست شناسان جوان ایرانی هستم. توکل به خدا ببینیم چه می شود. حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | بخش جدید بسته پلاتینوم: به پیشنهاد یکی از دوستان چنانچه اعضای مشهدی داشته باشیم کلاس رفع اشکال حضوری نیز همزمان خواهیم داشت. فعلا شرکت حضوری برای بسته پلاتینوم اختصاصی است و اعضای بسته پشتیبان شرکت حضوری را ندارند. [ ویرایش شد. 18 خرداد 1391 - 08:58 ] حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | دوستی پرسیدند: باسلام، از نظر ژنتیک جزوه نانو کم وخیلی خلاصه هست برای افراد مبتدی که بتونن سطح علمی شون رو بالا بکشن کم هست ودر این مورد بیشتر کمک میخواستم. حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | پاسخ اینجانب به این دوست عزیز: البته در بسته نانو هم فلش کارت ژنتیک با حجم 300 صفحه است که اصلا کم نیست. ولی شاید در مقایسه با دیگر دروس ، جزوات، و کتاب هایی که گذاشته ایم کم به نظر برسد. دوستان در مورد محتویات علمی خواهشاً چانه نزنید. کار را به دست بنده بسپارید. همیشه دوستان استرس کنکور خودشان را هم روی دوش بنده می اندازند که این سبب می شود نه من بتوانم کارم را انجام دهم و نه شما بتوانید به توصیه های من عمل کنید. مطالب و الویت هایی که من گذاشته ام را جدی بگیرید. ارزش یادگیری و تاثیر گذاری درس از نظر اینجانب در کنکور اینگونه است: سلولی و مولکولی با ضریب 8 بیوشیمی با ضریب 5 ژنتیک با ضریب 3 زبان انگلیسی با ضریب 3 میکروبیولوژی با ضریب 1 بیوفیزیک با ضریب 1 این ضرایب ربطی به ضرایب کنکور ندارد. این ضرایب مربوط به ارزش درس برای شما دارد. شاید گاهی در کنکور در یک درس ضریب 1 بیشتر از درس ضریب 4 عمل کند. هرچه درس ریزه کاری های بیشتری دارد دانشجویان بیشتری مشکل دارند لذا اگر در این درس شما تسلط داشته باشید از بقیه بصورت تصاعدی جلو می افتید. موفق باشید حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | دوستی پرسیدند: استاد من به احتمال 60 درصد میام. فقط یک مشکلی دارم که تا دو هفته دیگر حل می شود. فقط ایا می شود پولش را در دو قسط پرداخت کرد؟ [ ویرایش شد. 24 خرداد 1391 - 15:45 ] حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | پاسخ اینجانب: سلام دوست عزیز حد نصاب رسیدن خیلی مهم است. اگر قبل از قسط دوم منصرف شدید و ما شروع کردیم تکلیف دیگر دوستان چیست؟ لذا از نظر ما تسویه حساب به منزله ثبت نام است شما می توانید 50 درصد را بریزید 50 درصد را حدود یک ماه دیگر که کلاس شروع شد. نکته: فراموش نکنید هزینه کمی بالاتر این بسته فقط بخاطر این است که اینجانب برای شما کلاس می گذارم و رفع اشکال می کنم. لذا چون در این زمان من فعالیت دیگری نمی توانم انجام دهم باید کلاس به حد نصاب برسد. بقیه خدمات مثل آزمون و برنامه ریزی می شود گفت برای شما رایگان در نظر گرفته شده است. البته منابع نیز برای شما ارسال می شود. موفق باشید حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | دوستی پرسیدند: 1) استاد آیا می شود فلش کارت ها را نگرفت چون من با فلش کارت خواندن مشکل دارم. 2) استاد آیا می توان فقط از برنامه ریزی و آزمون پلاتینوم استفاده کرد؟ حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | پاسخ اینجانب: دوست عزیز فلش کارت ها لازم است. چون نکته ای است. هر منبع دیگری خواستید می توانید کنار منابع ما مطالعه کنید ولی منابع ما کامل است و مشاوره و راهنمایی بر اساس آنها است. دوست عزیز فلش کارت برای این است که شما بتوانید خارج از منزل نکات را مرور کنید. دوست عزیز هر طور خودتون صلاح می دانید. ولی آزمون ها بر اساس منابعی است که ما می دهیم بعدا هماهنگ نخواهید بود و مشکل خواهید داشت. حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
داود |
| ||
![]() | استاد واستون زحمته ولی لطفا میشه مثل سال قبل سوالات سلولی و ملکولی رو با توجه به دو تا کتابتنون مشخص کنید.منظورم اینه که جوابهارو با توجه به هر سوال بذارید کدوم صفحه. اگه بذارید خیلی خوب میشه اخه خود من هم سال قبل با دیدن اون فایل و مطالعه کتابتون فهمیدم که واقعا عالی هستن | ||
بازگشت به بالا |
| ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | دوست عزیز یک کم گرفتارم. اگر رسیدم چشم حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
|
|||
مهربون |
| ||
Zahra | سلام استاد تا الان شروع کردید آخه من امتحان ژنتیک پزشکی دادم خوب منتظرم که نتایج بیاد اما می ترسم قبول نشم و دیر بشه می شه بهم یکید باید چی کار کنم خواهش می کنم بهم بگید [ ویرایش شد. 12 تير 1391 - 20:21 ] من در رقابت با هیچکس جز خودم نمی باشم، هدف من مغلوب نمودن آخرین کاری است که انجام داده ام . | ||
بازگشت به بالا |
| ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | دوست عزیز ما تقریبا دو هفته دیگر شروع می کنیم. الان در حال آماده کردن سرفصل و برنامه هستم. به نظر من شما اگر بالای 70 درصد زده اید که منتظر بمانید تا نتیجه اعلام شود ولی اگر کمتر زده اید منتظر نمانید چون واقعا نمی رسید. حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||
|
|||
mutant2016 |
| ||
سلام استاد وقتتون بخیر عذر میخوام استاد چطور میتونم فلش کارت هاتون رو تهیه کنم؟ [ ویرایش شد. 31 خرداد 1395 - 19:26 ] | |||
بازگشت به بالا |
| ||
P. Jabbarzadeh |
| ||
watson![]() | سلام دوست عزیز فلش کارت ها موجود نیست. موفق باشید حاضرم بر سر روحیه مبارزه طلبی خودم و رسیدن به اهدافم شرط ببندم. | ||
بازگشت به بالا |
| ||