مصرف گردو از سیستم گوارش بدن محافظت می کند





محققان توصیه می کنند مصرف روزانه نصف فنجان گردو به حفظ سلامت سیستم گوارش و کاهش ریسک سرطان کمک می کند.

مصرف گردو با افزایش میزان باکتری های پروبیوتیک روده و کاهش خطرات بیماری های قلبی و مغزی و همچنین سرطان، از سیستم گوارش محافظت می کند.

یافته های بدست آمده از مطالعات حیوانی نشان می دهد رژیم غذایی سرشار از گردو موجب تغییرشکل جامعه میکروب های روده شده و موجب افزایش قابل توجه باکتری های سودمندی نظیر Lactobacillus، Roseburia، و Ruminococcaceae می شود.



[ ادامه مطلب ... ]


نویسنده :P. Jabbarzadeh|گیاه درمانی | ارسال نظر: 0 | ارسال به یک دوست  نسخه مناسب برای چاپ


زمان بازسازي صفحه :0.5436 ثانيه, 0.0516 براي هر جستجو .