رابطه جایگزین های شکر با چاقی


به گزارش پایگاه زیست شناسی ایران و به نقل از نشریه nature جایگزین های شکر ، مانند ساخارین ممکن است با اثر بر باکتری های موجود در روده انسان ، اختلالات متابولیکی را تشدید کند.


شیرین کننده های مصنوعی که به طور گسترده به عنوان یک راه برای مبارزه با چاقی و دیابت به نظر می رسند، می تواند به همه گیری جهانی این شرایط کمک کند.

پیش از این، مطالعات کوچکتر ارتباط بین استفاده از شیرین کننده های مصنوعی و وقوع اختلالات سوخت و ساز را نشان داده بودند.

این اولین کاری است که نشان می دهد شیرین کننده ها ممکن است سبب تشدید بیماری های متابولیک شوند، و این ممکن است از طریق microbiome های روده رخ دهد، که جامعه متنوعی از باکتری ها در روده انسان هستند.


[ ادامه مطلب ... ]


نویسنده :dokhtarekorosh|جانورشناسی و فیزیولوژی | ارسال نظر: 0 | ارسال به یک دوست  نسخه مناسب برای چاپ


زمان بازسازي صفحه :0.3486 ثانيه, 0.1481 براي هر جستجو .