توليد گل رز با ماندگاري طولاني




جام جم آنلاين: با اجرای طرح "بهینه سازی ترا ریختی، باززایی و انتقال ژن در راستای به تاخیر انداختن زمان پیری در گل رز" گل رز با ماندگاری طولانی تر از حالت طبیعی براي اولين بار در ايران تولید شد.

این روش در دنیا روی گیاهان علفی انجام شده و تاكنون بر روی گیاهانی با پایه چوبی انجام نشده است؛ زیرا انتقال ژن مورد نظر بر گیاهان پایه چوبی دشوارتر از گیاهان علفی است.

محقق این پروژه كه آن را در قالب پایان نامه دكترا انجام داده است، گفت: این روش برای اولین بار در ایران بر روی گیاهان با پایه چوبی انجام شده كه نتیجه آن نیز رضایت بخش است.


[ ادامه مطلب ... ]


نویسنده :P. Jabbarzadeh|بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی | ارسال نظر: 0 | ارسال به یک دوست  نسخه مناسب برای چاپ

فراخوان کنگره ژنتیک ::: خرداد ماه 1391


احتراماً به اطلاع می رساند: با توفیقات الهی، دوازدهمین کنگره ژنتیک ایران انشاا... 1 الی 3 خرداد ماه 1391 در تهران، سالن همایشهای بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار خواهد شد. از جنابعالی دعوت می شود جهت هرچه باشکوه تر برگزار شدن این کنگره ملی با ارائه پیشنهادها و نظرات ارزنده خود ما را یاری فرموده و در خصوص اطلاع رسانی به سایر همکاران محترم اقدام فرمائید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر، لطفا به پایگاه اینترنتی کنگره که در ذیل آمده مراجعه فرمائید. لازم به ذکر است که ثبت نام و ارسال مقالات به کنگره از طریق مراجعه به این پایگاه قابل انجام بوده داوری و پذیرش مقالات و سایر فعالیتهای مرتبط با کنگره به صورت اینترنتی انجام خواهد شد.

با تقدیم احترام

دبیرخانه دوازدهمین کنگره ژنتیک ایران

نشانی پایگاه:

http://geneticscongress.ir

پست الکترونیکی:

geneticscongress@gmail.com

نشانی دبیرخانه کنگره:

تهران - خيابان كريم خان زند - نبش خيابان عضدي (آبان) شمالي - ساختمان دانشگاه علامه طباطبايي - طبقه دوم - اتاق 225

مسئول دبیرخانه: علی حاجی محمّدی

تلفن : 021-81032250 فکس:021-81032200 موبایل:09358684108

تلفكس دبیرخانه کنگره:021-81032223


نویسنده :P. Jabbarzadeh|همایش ها و کنگره ها | ارسال نظر: 0 | ارسال به یک دوست  نسخه مناسب برای چاپ

كاهش مرگ ناشي از سرطان سينه به وسيله آسپرين


ين نتايج، حاصل تجزيه و تحليل اطلاعات به دست آمده از افرادي است كه در مرحله 1، 2 يا 3 سرطان سينه بين سال‌هاي 1976 تا 2002 قرار داشته و آسپرين مصرف مي‌كرده‌اند.

اين افراد طي 3 دهه در مطالعاتي كه به وسيله 238 هزار پرستار در آمريكا دنبال شد، شركت داشته‌اند. شركت‌ كنندگان تا زمان مرگ يا رهايي از سرطان تحت نظارت قرار داشتند و اين نظارت‌ها تا سال 2006 ادامه يافت. در طول اين مدت 341 زن دچار مرگ و 400 نفر ديگر به گسترش مرض مبتلا شدند يا بيماري‌شان عود كرد.

تعدادي از شركت‌كنندگان به دليل برخي شرايط خاص مانند جلوگيري از سكته يا حملات قلبي، آسپرين با دوز پايين مصرف مي‌كردند. محققان هاروارد كه بخشي از اين فرآيند را تحت نظر داشتند، دريافتند طي دوره‌اي كه اين افراد آسپرين مصرف مي‌كنند خطر مرگ ناشي از سرطان تا 50 درصد كاهش مي‌يابد.

بهترين نتيجه در كساني مشاهده شد كه بين 2 تا 5 روز در هفته از آسپرين استفاده مي‌كردند به طوري كه تا 70 درصد خطر مرگ كاهش مي‌يافت، در حالي كه استفاده از آسپرين به مدت 6 يا 7 روز در هفته حدود 64 درصد باعث كاهش خطر مرگ مي‌شد. به طور كلي استفاده از آسپرين تا 50 درصد خطر مرگ و همچنين بازگشت مجدد بيماري را كاهش مي‌دهد.

داروهاي ضدالتهاب غير استروئيدي مانند ناپروكسين و ايبوپروفن نيز خطر ناشي از اين نوع سرطان را كاهش مي‌دهد.البته محققان متذكر شدند اين يك مطالعه مشاهداتي بوده و نمي‌توان دليل قاطع و نهايي براي تاثير آسپرين عنوان كرد يا چگونگي كاهش خطرات ناشي از سرطان را توضيح داد.
آسپرين در بعضي افراد اثرات جانبي بدي دارد و باعث خونريزي معده و روده مي‌شود و هرگز نبايد به عنوان درمان جايگزين براي روش‌هاي درماني مرسوم استفاده شود. هنوز مطالعات و آزمايشات باليني بيشتري براي تاييد اين نتايج نياز است؛ اما اگر خانم‌هاي مبتلا به سرطان سينه از آسپرين براي درمان ديگر شرايط استفاده مي‌كنند، اين مصرف به آنها كمك مي‌كند كه از بازگشت سرطان تا حدي جلوگيري شود.


نویسنده :P. Jabbarzadeh|سرطان و سلول های بنیادی | ارسال نظر: 0 | ارسال به یک دوست  نسخه مناسب برای چاپ

کاهش خطر سرطان با ادویه زدن به گوشت


تحقیقات جدید حاکی از آن است که ادویه جاتی‌ که در غذا مورد استفاده قرار می گیرند علاوه بر خوش طعم کردن غذا یک کار دیگر هم انجام می دهند و آن هم کاهش خطر ابتلا به سرطان است.

به گزارش گروه علمی پژوهشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، به نقل از Science Daily، محققان دانشگاه ایالت کنزاس دریافتند که ترکیباتی‌ به نام آمین های هتروسایکلیک (HCA) در زمان کباب کردن، گریل کردن، جوشاندن و سرخ کردن در غذاهای ‌گوشتی ایجاد می شوند که مصرف آن ها خطر ابتلا به سرطان های‌ مقعد، معده، ریه، پانکراس، سینه و پروستات را بالا می برد. آن ها دریافتند که اضافه کردن ادویه های‌ مخصوصی که حاوی آنتی اکسیدان های طبیعی ‌هستند سطح HCA را در زمان پخت تا 40 درصد کاهش می دهد.

گوشت گاو‌ پخته شده نسبت به سایر گوشت ها HCA بیشتری‌ تولید می کند. تحقیقات قبلی حاکی از آن بودند که پخت مواد گوشتی‌ زیر دمای 352 درجه فارنهایت به مدت کم تر از 4 دقیقه میزان HCA را پایین می‌آورد. و با بالا بردن دما و زمان میزان آن بالا می‌رود.

ولی در ظاهر پایین آوردن دمای ‌پخت عمل مناسبی نیست چرا که ادویه های‌ حاوی آنتی اکسیدان با ترکیبات اسید فنیک پیش از تولید HCA در طول حرارت دیدن، از تولید آن جلوگیری می کند. و نیز با بالا بودن دمای ‌پخت هم مغایرتی ندارد.

محققان ادویه زیره سبز، دانه های گشنیز، ریشه جوز، ریشه انگشتی، رزماری را مورد بررسی قرار دادند و دریافتند که دو تای آخر بیشترین مقدار فعالیت آنتی اکسیدانی را در جلوگیری از تولید HCA دارند و رزماری در این میان تأثیر بیشتری نسبت به بقیه دارد و اثر آن تا حدود 61 تا 79 درصد است.


نویسنده :P. Jabbarzadeh|سرطان و سلول های بنیادی | ارسال نظر: 0 | ارسال به یک دوست  نسخه مناسب برای چاپ

متولدین ماه آوریل بیشتر ام اس می گیرند


ایسکانیوز- محققان اسکاتلندی دریافتند کودکانی که در ماه آوریل متولد می شوند بیشتر در معرض خطر ابتلا به ام اس قرار دارند. به گزارش خبرنگار سرویس علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، به نقل از medicalnewstoday، فرزندان مادرانی که در ماه های پاییز و زمستان دوران بارداری خود را سپری می کنند بیشتر به ام اس مبتلا می شوند.

محققان دریافتند دلیل این ارتباط عدم مواجهه کافی مادر با نور خورشید طی این ماه هاست. نور خورشید از اصلی ترین منابع تأمین ویتامین D در بدن است. و کاهش این ویتامین، فرد را در معرض خطر ابتلا به ام اس قرار می دهد.


نویسنده :P. Jabbarzadeh|طب و علوم دارویی | ارسال نظر: 0 | ارسال به یک دوست  نسخه مناسب برای چاپ

شکلات جان شما را نجات می دهد


تحقیقات دانشمندان کانادایی نشان می دهد افرادی که در طول هفته شکلات مصرف می کنند کمتر در معرض خطر سکته و مرگ ناشی از سکته قرار خواهند داشت.

به گزارش خبرگزاری مهر، مطالعه بر روی 50 هزار داوطلب نشان داد افرادی که در طول هفته شکلات مصرف می کنند 22 درصد کمتر از دیگر افراد در معرض خطر سکته قرار دارند و افردی که دچار این اختلال شده اند اما در مصرف شکلات تردیدی به خود راه نمی دهند 46 درصد کمتر از سایرین در معرض خطر مرگ ناشی از سکته قرار دارند.

محققان دانشگاه تورنتو دلیل این پدیده را وجود مقادیر زیادی آنتی اکسید فلاوانوید در شکلات می دانند. به گفته آنها مطالعات بیشتری نیاز است تا تعیین شود آیا شکلات بر روی کاهش احتمال سکته تاثیر دارد یا افراد سالم بیشتر به مصرف شکلات گرایش نشان می دهند.

محققان دریافتند از میان 44 هزار و 489 نفر از داوطلبان حاضر در مطالعه کسانی که در هفته شکلات مصرف می کردند 22 درصد کمتر از افرادی که شکلات نمی خورند در معرض سکته قرار دارند. مطالعه ای دیگر نشان داد هزار و 169 نفر که در هفته 50 گرم شکلات می خوردند 46 درصد کمتر از افرادی که شکلات نمی خوردند در معرض خطر مرگ ناشی از سکته قرار دارند.

بر اساس گزارش تلگراف، با این وجود به دلیل اینکه مصرف بیش از حد شکلات می تواند منجر به چاقی در افراد شود و چاقی نیز یکی از عوامل تهدید کننده سلامتی به شمار می رود، دانشمندان قصد دارند مطالعات بیشتری را به منظور رد یا اثبات تاثیر شکلات بر روی بروز سکته انجام دهند.


نویسنده :P. Jabbarzadeh|گیاه درمانی | ارسال نظر: 0 | ارسال به یک دوست  نسخه مناسب برای چاپ

چای و قهوه بخورید تا بیماری قلبی به سراغتان نیاید


تحقیقات جدید حاکی از آن است که مصرف روزانه 3 تا 6 فنجان چای یا قهوه احتمال خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی را کاهش می دهد.

به گزارش گروه علمی پژوهشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، به نقل از webmed، تحقیقات جدید نشان می دهد افرادی که تا حد اعتدال چای و قهوه مصرف می کنند نسبت به افرادی که از خوردن چای و قهوه خودداری می کنند کم تر در معرض مرگ ناشی از بیماری قلبی قرار دارند.
محققان مطالعات خود را در خصوص تأثیر مصرف چای و قهوه در کاهش بیماری قلبی به مدت 13 سال روی بیش از 37 هزار نفر انجام دادند.
نتایج به دست آمده نشان داد افرادی که روزانه 3 تا 6 فنجان چای می نوشند نسبت به افرادی که کم تر از یک فنجان چای در روز می نوشند، 45 درصد کم تر به بیماری قلبی مبتلا می شوند. نوشیدن بیش از 6 فنجان چای در روز در مقایسه با کم تر از 1 فنجان در روز، کاهش 36 درصدی را در کم تر شدن خطر بیماری قلبی به همراه دارد. مصرف متعادل قهوه تأثیر به سزایی در کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی ندارد و تنها تأثیر کمی به جای می گذارد.
ولی محققان دریافتند که مصرف چای و قهوه تنها روی کاهش خطر بیماری قلبی تأثیر داشته و روی کاهش خطر سکته قلبی اثری نمی گذارد.


نویسنده :P. Jabbarzadeh|گیاه درمانی | ارسال نظر: 0 | ارسال به یک دوست  نسخه مناسب برای چاپ

مصرف روزانه آسپرین باعث طول عمر می شود.



مصرف روزانه آسپرین خطر مرگ و میر ناشی از سرطان را کاهش می دهد. به گزارش "پایگاه زیست شناسی ایران" به نقل از Lancet مطالعه بیماران مبتلا به انواع سرطان طی 5 سال 21 درصد کاهش مرگ و میر را به دنبال داشته است. محققین بریتانیایی طی چهار سال تحقیق بر روی آسپرین درمانی، به این نتیجه دست یافته اند. انها همچنین پی برده اند که تمام مرگ ها با هر علتی که باشد با مصرف روزانه 75mg آسپرین تا 10 درصد کاهش پیدا می کند. میزان دوز مصرفی در این پژوهش بین 75 تا 500 میلی گرم مورد آزمایش قرار گرفت. تاثیر ضد سرطانی این دارو بر روی سرطان های متنوعی همچون مغز، پروستات، ریه، مثانه، و ... مشاهده شده است. این مقاله همچنین پیشنهاد می کند که استفاده روزانه از آسپرین می تواند مرگ هزاران انسان را در دنیا به تاخیر اندازد.


نویسنده :P. Jabbarzadeh|سرطان و سلول های بنیادی | ارسال نظر: 1 | ارسال به یک دوست  نسخه مناسب برای چاپ


زمان بازسازي صفحه :0.5796 ثانيه, 0.1327 براي هر جستجو .