مطالب در بخش : سرطان و سلول های بنیادی

كاهش مرگ ناشي از سرطان سينه به وسيله آسپرين


ين نتايج، حاصل تجزيه و تحليل اطلاعات به دست آمده از افرادي است كه در مرحله 1، 2 يا 3 سرطان سينه بين سال‌هاي 1976 تا 2002 قرار داشته و آسپرين مصرف مي‌كرده‌اند.

اين افراد طي 3 دهه در مطالعاتي كه به وسيله 238 هزار پرستار در آمريكا دنبال شد، شركت داشته‌اند. شركت‌ كنندگان تا زمان مرگ يا رهايي از سرطان تحت نظارت قرار داشتند و اين نظارت‌ها تا سال 2006 ادامه يافت. در طول اين مدت 341 زن دچار مرگ و 400 نفر ديگر به گسترش مرض مبتلا شدند يا بيماري‌شان عود كرد.

تعدادي از شركت‌كنندگان به دليل برخي شرايط خاص مانند جلوگيري از سكته يا حملات قلبي، آسپرين با دوز پايين مصرف مي‌كردند. محققان هاروارد كه بخشي از اين فرآيند را تحت نظر داشتند، دريافتند طي دوره‌اي كه اين افراد آسپرين مصرف مي‌كنند خطر مرگ ناشي از سرطان تا 50 درصد كاهش مي‌يابد.

بهترين نتيجه در كساني مشاهده شد كه بين 2 تا 5 روز در هفته از آسپرين استفاده مي‌كردند به طوري كه تا 70 درصد خطر مرگ كاهش مي‌يافت، در حالي كه استفاده از آسپرين به مدت 6 يا 7 روز در هفته حدود 64 درصد باعث كاهش خطر مرگ مي‌شد. به طور كلي استفاده از آسپرين تا 50 درصد خطر مرگ و همچنين بازگشت مجدد بيماري را كاهش مي‌دهد.

داروهاي ضدالتهاب غير استروئيدي مانند ناپروكسين و ايبوپروفن نيز خطر ناشي از اين نوع سرطان را كاهش مي‌دهد.البته محققان متذكر شدند اين يك مطالعه مشاهداتي بوده و نمي‌توان دليل قاطع و نهايي براي تاثير آسپرين عنوان كرد يا چگونگي كاهش خطرات ناشي از سرطان را توضيح داد.
آسپرين در بعضي افراد اثرات جانبي بدي دارد و باعث خونريزي معده و روده مي‌شود و هرگز نبايد به عنوان درمان جايگزين براي روش‌هاي درماني مرسوم استفاده شود. هنوز مطالعات و آزمايشات باليني بيشتري براي تاييد اين نتايج نياز است؛ اما اگر خانم‌هاي مبتلا به سرطان سينه از آسپرين براي درمان ديگر شرايط استفاده مي‌كنند، اين مصرف به آنها كمك مي‌كند كه از بازگشت سرطان تا حدي جلوگيري شود.


نویسنده :P. Jabbarzadeh|سرطان و سلول های بنیادی | 0 | ارسال به یک دوست  نسخه مناسب برای چاپ

کاهش خطر سرطان با ادویه زدن به گوشت


تحقیقات جدید حاکی از آن است که ادویه جاتی‌ که در غذا مورد استفاده قرار می گیرند علاوه بر خوش طعم کردن غذا یک کار دیگر هم انجام می دهند و آن هم کاهش خطر ابتلا به سرطان است.

به گزارش گروه علمی پژوهشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، به نقل از Science Daily، محققان دانشگاه ایالت کنزاس دریافتند که ترکیباتی‌ به نام آمین های هتروسایکلیک (HCA) در زمان کباب کردن، گریل کردن، جوشاندن و سرخ کردن در غذاهای ‌گوشتی ایجاد می شوند که مصرف آن ها خطر ابتلا به سرطان های‌ مقعد، معده، ریه، پانکراس، سینه و پروستات را بالا می برد. آن ها دریافتند که اضافه کردن ادویه های‌ مخصوصی که حاوی آنتی اکسیدان های طبیعی ‌هستند سطح HCA را در زمان پخت تا 40 درصد کاهش می دهد.

گوشت گاو‌ پخته شده نسبت به سایر گوشت ها HCA بیشتری‌ تولید می کند. تحقیقات قبلی حاکی از آن بودند که پخت مواد گوشتی‌ زیر دمای 352 درجه فارنهایت به مدت کم تر از 4 دقیقه میزان HCA را پایین می‌آورد. و با بالا بردن دما و زمان میزان آن بالا می‌رود.

ولی در ظاهر پایین آوردن دمای ‌پخت عمل مناسبی نیست چرا که ادویه های‌ حاوی آنتی اکسیدان با ترکیبات اسید فنیک پیش از تولید HCA در طول حرارت دیدن، از تولید آن جلوگیری می کند. و نیز با بالا بودن دمای ‌پخت هم مغایرتی ندارد.

محققان ادویه زیره سبز، دانه های گشنیز، ریشه جوز، ریشه انگشتی، رزماری را مورد بررسی قرار دادند و دریافتند که دو تای آخر بیشترین مقدار فعالیت آنتی اکسیدانی را در جلوگیری از تولید HCA دارند و رزماری در این میان تأثیر بیشتری نسبت به بقیه دارد و اثر آن تا حدود 61 تا 79 درصد است.


نویسنده :P. Jabbarzadeh|سرطان و سلول های بنیادی | 0 | ارسال به یک دوست  نسخه مناسب برای چاپ

مصرف روزانه آسپرین باعث طول عمر می شود.



مصرف روزانه آسپرین خطر مرگ و میر ناشی از سرطان را کاهش می دهد. به گزارش "پایگاه زیست شناسی ایران" به نقل از Lancet مطالعه بیماران مبتلا به انواع سرطان طی 5 سال 21 درصد کاهش مرگ و میر را به دنبال داشته است. محققین بریتانیایی طی چهار سال تحقیق بر روی آسپرین درمانی، به این نتیجه دست یافته اند. انها همچنین پی برده اند که تمام مرگ ها با هر علتی که باشد با مصرف روزانه 75mg آسپرین تا 10 درصد کاهش پیدا می کند. میزان دوز مصرفی در این پژوهش بین 75 تا 500 میلی گرم مورد آزمایش قرار گرفت. تاثیر ضد سرطانی این دارو بر روی سرطان های متنوعی همچون مغز، پروستات، ریه، مثانه، و ... مشاهده شده است. این مقاله همچنین پیشنهاد می کند که استفاده روزانه از آسپرین می تواند مرگ هزاران انسان را در دنیا به تاخیر اندازد.


نویسنده :P. Jabbarzadeh|سرطان و سلول های بنیادی | 1 | ارسال به یک دوست  نسخه مناسب برای چاپ

برو به صفحه  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 [10]

زمان بازسازي صفحه :0.7853 ثانيه, 0.1725 براي هر جستجو .